Ένας 37χρονος Γεωργιανός, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης τριών διαρρήξεων διαμερισμάτων που συνέβησαν στην Τούμπα και στην Πυλαία από Σεπτέμβριο του 2009 και το Μάιο του 2010. >>>

Αναλυτικά ο 37χρονος είναι υπαίτιος για δύο διαρρήξεις διαμερισμάτων που συνέβησαν τον Μάιο του 2010 στις οδούς Καππαδοκίας και Πανταζίδου και για μία που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2009 στην οδό Ισιδώρου. 
Ο δράστης, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών» και αναζητείται, από τα διαμερίσματα είχε κλέψει ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. 

Στη φάκα και οι διαρρήκτες εργοστασίου
Η αστυνομία εντόπισε τους δράστες της κλοπής μηχανημάτων από παλιό εργοστάσιο της Ευκαρπίας. Σύμφωνα με τους του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας, δράστες είναι μια 25χρονη και ένας αγνώστων στοιχείων φίλος της. Οι δυο τους, στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου είχαν μπει στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο και είχαν κλέψει τρία μηχανήματα βαφής υφασμάτων και ένα μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος.
___________________________________________________________________
Του Μιχ. Λιάπη από τον Τύπο Θεσσαλονίκης