Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η τύχη σε αγοράκι από την Πυλαία. Την ώρα που έπαιζε με συνομήλικούς του, έπεσε σε φρεάτιο έργων και μια σιδερόβεργα του τρύπησε το πόδι! >>>

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, στη συμβολή των οδών Λέσβου και Κρήτης. Στο σημείο εκείνο γίνονται έργα του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, από συνεργείο εργολάβου. Η περιοχή έχει, στην κυριολεξία, ανασκαφεί από άκρη σε άκρη και οι περίοικοι συνεχώς παραπονιούνται πως τα έργα, αντί να λύσουν, έχουν δημιουργήσει προβλήματα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το έργο έχει μεγάλη χρονική διάρκεια παράδοσης (τους 22 μήνες) με αποτέλεσμα οι εργασίες να γίνονται με απελπιστικά αργό ρυθμό. Μάλιστα, τη νύχτα η περιοχή είναι θεοσκότεινη και οι κάτοικοι κάνουν... ορειβασία στα αναχώματα των έργων για να μπουν στα σπίτια τους.
Σε αυτήν την περιοχή έγινε το ατύχημα. Το παιδί έπαιζε όταν προσπάθησε να στηριχθεί στο πλαστικό πλέγμα που είχε τοποθετήσει ο εργολάβος στο σημείο του φρεατίου. Το πλέγμα, όμως, υποχώρησε στο βάρος του παιδιού κι ο μικρός βρέθηκε στο βάθος του μικρού φρεατίου, όπου μια σιδερόβεργα του διαπέρασε το πόδι!
Στις φωνές του παιδιού έσπευσαν οι γείτονες, που κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Όμως, η ώρα περνούσε και το ασθενοφόρο δεν εμφανιζόταν. Τότε, αφού είχε περάσει περίπου ένα τέταρτο, ένας από τους περίοικους... τράβηξε τη σιδερόβεργα από το πόδι του παιδιού και με Ι.Χ. το μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο.