Ο Μάκης Κατσαβάκης με γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε στη σημασία του αυριανού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι παίκτες του για τη νίκη.
Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε αρχικά πως «όλη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για το παιχνίδι αυτό, το οποίο έχει τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ντέρμπι. Κάτι που σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται η κάθε ομάδα, όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα» και πρόσθεσε: «Η νίκη στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με την Κέρκυρα, πέρα από το κέρδος των τριών βαθμών, μάς ανέβασε ψυχολογικά και μας έδωσε την ηρεμία που χρειάζεται για να προετοιμαστείς κατάλληλα για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Καταλήγοντας επεσήμανε πως «στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα και αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Ξέρουμε όλοι τη σημασία αυτού του αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας και μας δίνει δύναμη και κουράγιο».