Συναντάται με δήμαρχο -φορείς, ενώ στελέχη περιοδεύουν στην πόλη

Φθάνει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, για τριήμερη επίσκεψη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. >>>

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις 5 μ.μ. θα επισκεφτεί το ΑΠΘ και μία ώρα αργότερα θα συναντηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μπουτάρη. Στις 7 μ.μ. στο δημαρχιακό μέγαρο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) θα μετάσχει σε σύσκεψη με συλλογικότητες, εκπροσώπους κινημάτων, φορέων και σωματεία εργαζομένων.
Αύριο στις 10 το πρωί ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τα δ.σ. ΔΕΘ και HELEXPO, (Γραφεία της Διοίκησης Helexpo) και στις 10.45 με Σωματεία Εργαζομένων στις δύο εταιρείες. Στις 11.30 θα περιοδεύσει στα περίπτερα της Εκθεσης, στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Στον ίδιο χώρο στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του και στη 1 μ.μ. της Κυριακής θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.
Πέραν του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, για συναντήσεις με φορείς της πόλης. Σήμερα στις 11.30 το πρωί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Στρατούλης θα μετάσχει σε διαβούλευση για τις περικοπές κοινωνικών παροχών, ενώ ο Γ. Σταθάκης επισκέφτηκε χτες το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο στρατόπεδο Π. Μελά
Ενημέρωση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο έκαναν σήμερα το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής του δήμου Παύλου Μελά σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής όπως τα στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσου και το ΣΜΑ Ευκαρπίας. 
Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εφαρμόσει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, που να σέβεται τον άνθρωπο και να εκμεταλλεύεται τα ταλέντα του, εν αντιθέσει με το σημερινό μοντέλο που έχει ως βάση το κέρδος, εκμεταλλευόμενο τον άνθρωπο και τον χώρο. Μάλιστα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ότι αυτό το μοντέλο ανάπτυξης "έχει κοντά ποδάρια". 
«Η σύγχρονη ανάπτυξη πρέπει να τα πάρει αυτά ως προίκα, πραγματοποιώντας ήπιες μορφές ανάπτυξης που λύνει βασικά προβλήματα των ανθρώπων. Για τον ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι και ο χώρος είναι ο πλούτος μας» τόνισε ο βουλευτής ενημερώνοντας ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα φέρει αυτά τα θέματα στη Βουλή.