Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται επισκέπτες και εκθέτες της φετινής 77ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, όσον αφορά την τιμή του εισιτηρίου, των τροφίμων που πουλιούνται μέσα στο χώρο, καθώς και για το ενοίκιο που πληρώνουν για έναν χώρο τις ημέρες αυτές. >>>

Υπερτιμημένο σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη έκθεση και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης, θεωρούν οι επισκέπτες της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκη το εισιτήριο εισόδου Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» θεωρούν αδιανόητη την φετινή τιμή των 5 ευρώ τη στιγμή που πέρσι ανέρχονταν στα 4. Επίσης θεωρούν «κλεψιά» την τιμή των χοτ ντογκ που ανέρχεται στα 3.50 ευρώ και την μπύρας 3.50 ευρώ την ώρα που η κρίση έχει κατακυριεύσει την Ελλάδα. 
Όπως μας είπε ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος ο οποίος έχει 2 παιδιά «για να μπούμε στην Δ.Ε.Θ. χρειαστήκαμε 20 ευρώ και για να φάμε συνολικά ξοδέψαμε 21 ευρώ για 4 σάντουιτς με λουκάνικο και δύο μπύρες συνολικά δηλαδή 41 ευρώ με το γεια σας». Ακόμα, υπογράμμισε πως η φετινή έκθεση είναι πολύ φτωχή σε σχέση με παλαιοτέρα έτη και έκανε λόγο για «κλεψιά». 
Την ίδια άποψη για τη φετινή έκθεση είχε και ο Βασίλης Νικολαΐδης, ο οποίος αστειευόμενος δήλωσε ευτυχισμένος που χώρισε, γιατί θα πλήρωνε διπλά. 
Δυσαρεστημένοι από τα ποσά που κλήθηκαν να πληρώσουν για να συμμετέχουν στη ΔΕΘ είναι και οι εκθέτες, οι οποίοι, μάλιστα, είναι κατά πολύ μειωμένοι σε σχέση με τα παλαιοτέρα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος, εκθέτης από άλλη πόλη, δήλωσε πως είναι υπερβολικά τα χρήματα που ζητάνε για την ενοικίαση, δεδομένης και της περιόδου που διανύουμε. Επίσης, εκτίμησε πως αν ήταν χαμηλότερα τα εισιτήρια αλλά και τα χρήματα που χρειάζεται για να νοικιάσει κάποιος έναν χώρο λίγων τετραγωνικών, ο κόσμος αλλά και οι εκθέτες θα ήταν πολύ περισσότεροι.
____________________________________________________________________
Το κείμενο είναι του Μιχαήλ Λιάπη από τον Τύπο Θεσσαλονίκης