Επίθεση δέχτηκε λεωφορείο με οπαδούς του ΠΑΟΚ 20 χιλιόμετρα έξω από την Ξάνθη. Μάλιστα, μια τρύπα στα τζάμια παραπέμπει σε... σφαίρα, χωρίς, πάντως, κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τις αρχές. >>>

Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σπορ από την επίθεση τραυματίστηκε ένας οπαδός του "Δικεφάλου" και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σπεύδουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του πούλμαν κάτι που σημαίνει πως ακινητοποιήθηκε στην εθνική οδό.
Ήδη έχει αρχίσει έρευνα της αστυνομίας για το περιστατικό.

Στη συνέντευξη Τύπου παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης
Την ίδια στιγμή, στα γραφεία της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη επικρατεί αναταραχή, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέβαλε την παραίτησή του, μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, παραίτηση που έγινε δεκτή από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο. Μάλιστα, άρχισαν τα τηλέφωνα για να βρεθεί αντικαταστάτης του, με τον Μάκη Χάβο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Θρακιώτικης ΠΑΕ.
"Έχω μεγαλώσει σ΄ αυτή την ομάδα, την αγαπώ πολύ, πιστεύω στις δυνατότητές της, όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερη, αλλά όπως είπα και στον μεγαλομέτοχο, κάτι πρέπει να αλλάξει. Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα, δηλώνοντας την παραίτησή μου, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή" τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το παιχνίδι.