Άτομα με αναπηρία και παραπληγικοί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά έξω από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Μετά τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά να ασχοληθεί με τα προβλήματα των παραπληγικών ατόμων, στην ΔΕΘ, το περασμένο Σάββατο, παραπληγικοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων τους, τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις τους, αλλά και για τις ελλείψεις στα κέντρα φροντίδας των ατόμων αυτών. Προσπαθούν να συναντήσουν κάποιον αρμόδιο από το υπουργείο, αλλά αυτό φαίνεται δύσκολο, αφού απουσιάζουν.
Την ίδια στιγμή, άκαρπη ήταν η συζήτηση αντιπροσωπείας εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά με τον αρμόδιο υπουργό κ. Μουσουρίδη. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να προωθήσει τις θέσεις των εργαζομένων και στους υπόλοιπους αρμόδιους υπουργούς και να υπάρξει μια νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή η αντιπροσωπεία ενημερώνει για τα αποτελέσματα της συζήτησης τους παριστάμενους εκτός υπουργείου εργαζομένους.