« Ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε από τα κόμματα της συγκυβέρνησης » δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, οποίος συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματός του επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. >>>


Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον Αντώνη Σαμαρά «απατεώνα πρωθυπουργό», επισημαίνοντας ότι πέρυσι μιλούσε από την Έκθεση της Θεσσαλονίκης για αύξηση των εισοδημάτων των μικροσυνταξιούχων, για μη περικοπές, για ανάπτυξη και για 18 μέτρα.

« Με τις ανακοινώσεις στο Ζάππειο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ το μόνο που έκανε ήταν να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό για να πάρει την ψήφο του, το ίδιο έκανε και ο κ. Κουβέλης», υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να συμπληρώσει ότι « ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε για τελευταία φορά» .

Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι «εάν θέλουν εκλογές είμαστε εδώ έτοιμοι να απελευθερώσουμε τη χώρα από την λογική να κυβερνά ένας λογιστής Γερμανός». Και πρόσθεσε:«Θέλουμε να κυβερνούν Έλληνες εκλεγμένοι ηγέτες».

Τέλος, δήλωσε ότι είναι θλιβερό κάποτε κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ να «χτυπά» εκεί η καρδιά της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι «μια άλλη κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει ξανά τη Θεσσαλονίκη σημείο αναφοράς».