Μέσα σε 17 λεπτά καθάρισε το παιχνίδι ο Λεβαδιακός. Πολυβόλο... Τρία γκολ στα πρώτα λεπτά... Πήρε, έτσι, την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς είχε δείξει και στις άλλες τρεις αγωνιστικές, ότι εφέτος είναι αποφασισμένος να μην κάνει το... ασανσέρ της κατηγορίας. >>>

Με ηγέτη τον Στέλιο Βασιλείου στην επίθεση (πέτυχε δύο γκολ, στη φωτογραφία πανηγυρίζει το πρώτο) οι γηπεδούχοι έδειχναν απόλυτοι κυρίαρχοι. "Σπουδαία νίκη" τη χαρακτήρισε ο σκόρερ. Και πρόσθεσε πως "όλη τη βδομάδα παλεύαμε γι αυτό", για να προσθέσει τα συνηθισμένα πως "παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις πόντους", αλλά και να υπογραμμίσει πως "στο παιχνίδι με τη Βέροια είχαμε 23 τελικές".
Ο Πανιώνιος απλά... δεν πήγε στη Λειβαδιά. Έμεινε στην πλατεία για καφέ, αλλά στο ματς ήταν απών. Το παραδέχτηκε και ο προπονητής του, Δ. Ελευθερόπουλος:
"Επί 90 λεπτά ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος. Ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών, με πρώτο εμένα. Τα παιδιά έχουν διάθεση να δουλέψουν. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα πάμε καλύτερα. Για τον μόνο που λυπάμαι, είναι για τον κόσμο που ταξίδεψε κι έφαγε πίκρα. Ήμασταν κακοί σε όλα...", είπε.
Και περιέγραψε, έτσι, τον αγώνα...

Συνθέσεις ομάδων
Λεβαδειακός(Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87' Κουτσόπουλος), Πόι (84' Μίλιεβιτς), Μάρτινς (72' Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι.
Πανιώνιος(Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλοχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33' Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60' Καμπάνταης), Αραβίδης (46' Κολοβός), Διαμαντάκος.
Διαιτητής/Βοηθοί: Μάνταλος (Αθηνών)/ Δημόπουλος (Μακεδονίας), Ταρανάς (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Σπυρόπουλος (56', Πανιώνιος)
Σκόρερ: Βασιλείου (3', 9', Λεβαδειακός), Ζησόπουλος (17', Λεβαδειακός)