Ούτε 100, ούτε 200, αλλά… 29.000 ευρώ στοίχισε σε έναν 39χρονο η «επίσκεψη» μιας 23χρονης Ρουμάνας call girl στο σπίτι του. >>>

Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Σεπτεμβρίου, έκλεισε ερωτικό ραντεβού με μία 23χρονη μέσω του 46χρονου προαγωγού της στο σπίτι του στην Τούμπα. Γύρω στις 04:00 αφού... ολοκλήρωσε τις υπηρεσίες της, η 23χρονη αποχώρησε από το σπίτι του 39χρονου. 
Όμως μισή ώρα αργότερα, από το μπαλκόνι του σπιτιού του εισέβαλε ένας 29χρονος Αλβανός φίλος της 23χρονης ο οποίος απείλησε με μαχαίρι τον 39χρονο. Ο δεύτερος στη θέα του μαχαιροβγάλτη τα έχασε και έφυγε από το σπίτι του τρέχοντας. 
Στην συνέχεια, μετά από ώρα, γύρισε στο σπίτι του, χωρίς ωστόσο στο διάστημα που έλειπε να ενημερώσει την Αστυνομία για το περιστατικό, και αντιλήφθηκε ότι από το διαμέρισμα όπου διαμένει έλειπαν 29.000 ευρώ τα οποία είχε βγάλει από τράπεζα και τα οποία είχε σε εμφανές σημείο. Ο 39χρονος τότε ενημέρωσε την Αστυνομία για το τι είχε συμβεί, με αποτέλεσμα λίγες ώρες μετά, να συληθούν οι δράστες, η 23χρονη, ο 29χρονος και ο 46χρονος με διαφορετικές κατηγορίες. 
Όπως διαπιστώθηκε, η 23χρονη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του 39χρονου, εκτός από τις υπηρεσίες που παρείχε, είχε τον νου της και στη βολιδοσκόπηση του χώρου με αποτέλεσμα να εντοπίσει τα χρήματα και στη συνέχεια να ενημερώσει τον φίλο της για να ληστέψουν τον παθόντα. 
Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «ληστείας», «ηθικής αυτουργίας σε ληστεία» και «διευκόλυνσης ακολασίας άλλων». 
Από την έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε μέρος του ποσού του 39χρονου το οποίο και του αποδόθηκε. 
 Μιχαήλ Λιάπης