Χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση στη Λιβαδειά, μεταξύ του Λεβαδειακού και της Βέροιας (0-0). Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι, είχαν δοκάρι, ενώ η Βέροια τελείωσε το ματς με 8 παίκτες!>>>

Αν μία ομάδα άξιζε να πάρει τη νίκη στο σημερινό ματς, αυτή ήταν ο Λεβαδειακός. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, ωστόσο, από τη μία ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Λόπεθ κι από την άλλη η αστοχία δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν στην επιτυχία.
Η Βέροια, χωρίς προπονητή στον πάγκο της (εκτέλεσε χρέη ο κ. Καρύδας) και παίζοντας με 10 παίκτες από το 45΄(αποβολή Σνάουτσενρ), με 9 από το 83΄ (αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Λόπεθ) και με 8 στις καθυστερήσεις (είδε την κόκκινη ο Μπεσέρα), πήρε ένα υπερπολύτιμο βαθμό (πρώτος στο πρωτάθλημα) για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
«Μοιραίος» παίκτης για την ομάδα του Παράσχου ήταν ο Ναπολεόνι, ο οποίος στο ξεκίνημα του αγώνα νικήθηκε από τον Λόπεθ στο πέναλτι που εκτέλεσε, ενώ λίγο μετά το ημίωρο σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Ακρίβος (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαΐας)
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (59' Μαχαίρας), Γεωργίου (64' Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος (77' Μπουντόπουλος), Μάρτινς, Πόι, Ναπολεόνι, Βασιλείου.
Βέροια (Καρύδας): Λόπες, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Τόμας, Γεωργιάδης, Ζε Βιτόρ, Καλογέρης, Μπαργκάν (46' Μπεζέρα), Καφές, Καλτσάς (87' Καντιμοίρης), Ιωάννου (70' Ολαϊτάν).
Κίτρινες κάρτες: Ζησόπουλος (8', Λεβαδειακός), Βασιλείου (12', Λεβαδειακός), Γεωργίου (14', Λεβαδειακός), Μάρτινς (54', Λεβαδειακός), Κόρμπος (72', Λεβαδειακός)-Τόμας (2', Βέροια), Σνάουτσνερ (11', Βέροια), Γεωργιάδης (24', Βέροια), Λόπες (26', Βέροια), Καλογέρης (78', Βέροια), Καλτάς (Βέροια)
Κόκκινες κάρτα: Σνάουτσνερ (45', Βέροια), Λόπες (83', Βέροια), Μπεζέρα (92', Βέροια)
Σκόρερ:-
_________________________________________________________________
από το naftemporiki.gr