ΔΗΜΑΡ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει δραχμή

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Αριστερά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον όποιο κατηγορεί ότι εύχεται την επιστροφή στη δραχμή. >>> 


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει τη χρεοκοπία της χώρας, νομίζοντας ότι έτσι θα αποσείσει τις ευθύνες του. Ψηφοθηρεί, καλλιεργώντας την αυταπάτη ότι υπάρχει ο εύκολος δρόμος της απαλλαγής από το μνημόνιο με την επίδειξη στάσης «τσαμπουκά».

Σχεδόν εύχεται την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα για να έρθει μετά ως σωτήρας που θα ευαγγελιστεί την ανόρθωση. Δείχνει να αδιαφορεί για τις οδυνηρές επιπτώσεις στο λαό από μια χρεοκοπία της χώρας. Συκοφαντεί τη ΔΗΜΑΡ παρουσιάζοντας την ως μνημονιακή δύναμη.

Η ΔΗΜΑΡ δεν κάμπτεται. Θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για τη σωτηρία της χώρας, τη σταδιακή απαγκίστρωση από τους επαχθείς όρους του μνημονίου και τη μετάβαση σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης με την κοινωνία όρθια.

Η ΔΗΜΑΡ γνωρίζει πολύ καλά ότι το μέγιστο κόστος θα είναι η τυχόν χρεοκοπία της χώρας. Αυτό που για μας προέχει είναι η ζωή των εργαζομένων και της νεολαίας, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας».

Σχόλια