Ο καλός φίλος και από τους πρώτους συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά» φαίνεται πως θα βρεθεί ξανά στην παρέα του Alpha...  >>> 



Αν και ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το παρεάκι του Σαββατοκύριακου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ξανά ο Παύλος Σταματόπουλος είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Οσον αφορά τον Παύλο Σταματόπουλο γυρίζει σε γνώριμο πλατό, αφού παρουσίαζε περίεργες ειδήσεις από όλο τον κόσμο, ενώ υπήρξε και αρχισυντάκτης της εκπομπής μέχρι που αποφάσισε να ακολουθήσει τη Σίσσυ Χρηστίδου στον ANT1.

Εκεί αρχικά ανέλαβε αρχισυντάκτης της ψυχαγωγικής ζώνης του «Πρωινού ΑΝΤ1», ενώ στη συνέχεια ήταν μέλος της παρέας του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς.

Τώρα όμως που στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η πρόταση από τον Alpha ήταν ό,τι έπρεπε για τον Παύλο, αφού θα επιστρέψει σε μια εκπομπή που γνωρίζει πολύ καλά και το ύφος της αλλά και τους συντελεστές της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.