Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει και, όπως λέει, «θα κάνει πολλούς και πολλές να χάσουν τον ύπνο τους και να μην ξέρουν πού να κρυφτούν…», με το νέο βιβλίο το οποίο ετοιμάζει. >>> 



Ο Γιάννης εξηγεί ότι πρόκειται για αυτοβιογραφία. Μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια, το βιβλίο θα περιλαμβάνει το χρονικό της ζωής του από τη χρονιά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη και πραγματικά άλλαξαν τα πάντα γύρω του.

Ο γιος της αείμνηστης εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, δηλώνει πως το βιβλίο αυτό πρόκειται για μια εξομολόγηση ψυχής που την οφείλει στον εαυτό του αλλά και στο κοινό, με σκοπό να βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους και να ξεσκεπάσει, όλους εκείνους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μύθο της μητέρας του.

Πριν από λίγες ημέρες, επιβεβαίωσε την είδηση ο ίδιος αναρτώντας στο προφίλ του στο Facebook μιαν αναγγελία με την οποία μας ενημερώνει ότι το βιβλίο του θα έχει τίτλο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά».

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ανακοινώνω ότι το δεύτερο βιβλίο μου θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη στον χώρο Κάκια Ιγερινού. Προσωρινός τίτλος “Τόσο κοντά, τόσο μακριά”. Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο και πιο συγκεκριμένα για μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι τώρα. Γιατί πρέπει όλοι να μάθετε την πραγματική αλήθεια. Γιατί το οφείλω στον εαυτό μου και σε σας που δεν με ξέρετε προσωπικά και έχετε κρίνει τα γεγονότα από ό,τι λέγανε τα ΜΜΕ και οι διάφοροι καλοθελητές. Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Θα νομίζετε ότι είναι μυθιστόρημα, και όμως. Θα μάθετε τι γίνεται πίσω από τα φώτα και τη λάμψη της ομολογουμένως ψεύτικης και σάπιας showbiz.

«Είμαι σίγουρος ότι από τώρα πολλοί και πολλές θα χάσουν τον ύπνο τους, πολλοί δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν. Όμως, δεν μπορώ να μην καταγράψω τα γεγονότα στην αληθινή εκδοχή τους. Ξέρετε όλοι ότι σιχαίνομαι το ψέμα και την υποκρισία, ακόμα και εάν υπάρξει προσωπικό κόστος για μένα. Υπομονή έναν χρόνο. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς μπει στη διαδικασία να γράψει ένα παρόμοιο βιβλίο, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Η αντίστροφη μέτρηση για κάποιους που νομίζουν ότι θα μείνουν για πάντα στο απυρόβλητο έχει αρχίσει. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, όπως λέει και το τραγούδι…».

Το βιβλίο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά» θα είναι πολύ αποκαλυπτικό και με όσα αφήνει να εννοηθούν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα ρίχνει φως στη σκοτεινή πλευρά της showbiz. Η αλήθεια είναι πως με όλα όσα υποστηρίζει, το βιβλίο του, εφόσον τελικά περιλαμβάνει ονόματα και… διευθύνσεις, όπως αφήνεται να εννοηθεί, θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Μάλιστα, δηλώνει πως τέτοιου είδους αποκαλύψεις έχουν προσωπικό κόστος, αλλά δεν μπορεί να μην καταγράψει τα γεγονότα στην αληθινή εκδοχή τους.