Τρεις τραυματίες, από τους οποίους μια γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. >>>

Ο οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ξέφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε στάση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.).
Το ατύχημα έγινε στην οδό Αδριανουπόλεως, μετά τη διασταύρωσή της με την οδό Πασσαλίδη στην περιοχή της Καλαμαριάς.  Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο 27χρονος οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας- με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να πέσει αρχικά σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 45χρονος αλλοδαπός με τη 16χρονη κόρη του. Στη συνέχεια έπεσε σε στάση του Ο.Α.Σ.Θ. όπου περίμενε 30χρονος άντρας με τη συνομήλικη φίλη του.
Στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα τα οποία παρέλαβαν τη 16χρονη και το ζευγάρι, ενώ στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες. Πιο σοβαρός θεωρείται ο τραυματισμός της 30χρονης, η οποία νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης. Οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα.
Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο οδηγό, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Β' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται, πάντως, ότι στο σημείο, παλιότερα, έχουν γίνει αρκετά τροχαία ατυχήματα, με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν ειδικές ραβδώσεις στο δρόμο και σηματοδότες με χρονομέτρηση, αλλά και μπαριέρες στο πεζοδρόμιο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα μπορούσε να γίνει σε στάση των αστικών λεωφορείων.