Αδίστακτοι ήταν οι δυο νεαροί που εισέβαλαν, χθες βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σε ίντερνετ καφέ στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης. Για να πάρουν τις εισπράξεις δε δίστασαν να πυροβολήσουν τον υπεύθυνο και να μαχαιρώσουν έναν πελάτη -τραυματίζοντάς τους... >>>

Η κατάληξη, πάντως, δεν ήταν ευχάριστη και για τον έναν από τους δύο δράστες, που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη και του δεύτερου δράστη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες μπήκαν στον κατάστημα κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο άλλος μαχαίρι και απείλησαν πελάτες και υπαλλήλους προκειμένου να αφαιρέσουν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, Ενας από τους υπαλλήλους καθώς και πελάτες αντέδρασαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας από τους ληστές πυροβόλησε με το πιστόλι που κρατούσε. Από τη σφαίρα τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος   ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε με μαχαίρι και άλλος ένας 39χρονος υπάλληλος. 
Οι δύο τραυματίες είναι εκτός κινδύνου ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο από τους δράστες και αναζητούν το συνεργό του.