Συνήθως, συμβαίνει το αντίθετο: οι γυναίκες να τρέχουν για τις προετοιμασίες του γάμου και οι άντρες απλά να “συμφωνούν” στα σχέδια τους. Ωστόσο, στην περίπτωση της Angelina Jolie και του Brad Pitt συμβαίνει το αντίθετο!  >>>


 
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The Sun”, o διάσημος γόης έχει μεγαλύτερο άγχος για την προετοιμασία του γάμου τους απ’ ότι η ίδια. O Brad επιβλέπει τις διαδικασίες αναδιαμόρφωση του πύργου που έχουν αγοράσει στη Νότια Γαλλία και στον οποίο φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί η τελετή. Ο Brad επίσης έχει σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την υποδοχή των 20 καλεσμένων που θα παραστούν σ' αυτή.

Όσο για την ίδια, πηγή αναφέρει στην εφημερίδα: “ H Angelina δεν έχει καμία αγωνία για το πότε θα παντρευτούν- αντιθέτως ο Brad είναι πολύ πιεσμένος. Θέλει να έχουν τελειώσει τα πάντα με το σπίτι πριν γίνει ο γάμος, αν και οι στενοί συγγενείς και φίλοι που θα δώσουν το παρόν δεν είναι τύποι που θα ενοχληθούν. Θέλει όλα να είναι τέλεια!”

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάιο μετά από επτά χρόνια σχέση και έξι παιδιά. Ωστόσο, ο 48χρονος ηθοποιός στο Φεστιβάλ των Καννών, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, είχε δηλώσει ότι δεν έχουν ακόμη ορίσει ημερομηνία για το γάμο και ότι ελπίζουν αυτός να συμβεί αφού οι ΗΠΑ αναγνωρίσουν το δικαίωμα στο γάμο και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Το υπέροχο chateau στη Γαλλία που ανήκει στο ζευγάρι και που οι φήμες λένε ότι εκεί θα κάνει το γάμο του.