Πέντε νέα παιδιά με αγάπη για τον κινηματογράφο και την Τέχνη με όλα τα δεινά της οικονομικής κρίσης να μας κυκλώνουν προσπαθούν να δημιουργήσουν και κυνηγούν το όνειρο τους. >>>

Η ομάδα παραγωγής DirEditors ξεκίνησε να δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους το 2011 συμμετέχοντας παράλληλα σε διάφορα φεστιβάλ αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις (Βαγγέλης Κοτρώνης, Σκηνοθέτες Σήμερα και Αύριο 2012, Vollywood κ.α.)

Με τη καινούργια τους ταινία Βeyond the Veil η DirEditors ελπίζουν να αγγίξουν το κοινό και να συμμετέχουν σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για να συμβεί όμως αυτό σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης χρειάζονται βοήθεια για την ανέγερση ενός ποσού που τους λείπει.

Αυτό το ποσό προσπαθούν να μαζέψουν μέσα από τη σελίδα


Περιγραφή
Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα, κατά μια έννοια, παράληλλο 2012. Το 2012 που ορίζεται απαρατήρητα από τα νήματα εξουσίας του συστήματος, και το 2012 που γίνεται εμφανές και ευδιάκριτο στα αφυπνισμένα μάτια των πολιτών. Οι χαρακτήρες (ένας αρχιτέκτονας, μια μυστήρια κοπέλα, ένας προιστάμενος, ένας ζητιάνος, ένας σερβιτόρος κ.α.), πέρα από τους επιφανειακούς τους ρόλους στην πλοκή, εκπροσωπούν μια συγκεκριμένη κοινωνική τάξη, ιδέα, νοοτροπία του κόσμου. Οι πράξεις των ηρώων και τα καταπιεσμένα τους όνειρα είναι μια μικρογραφία της αντίληψης του μέσου ανθρώπου για όλα όσα συμβαίνουν γύρω του σε πολιτικό, επιστημονικό, συνομοσιολογικό επίπεδο. Οι άνθρωποι λειτουργούν σαν μαριονέτες σε ένα θέατρο παραλόγου που δεν έχουν στήσει, ούτε και γνωρίζουν. Αυτό το θέατρο ονομάζεται ζωή και ο Ορέστης καλείται να ανακαλύψει ποιος κινεί τα σχοινιά και ποιος κλείνει την αυλαία.

Συντελεστές
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Χαραλαμποπούλου Αμαλία
Εικονοληψία: Mητρούσης Νικόλας,Αγιαννίδης Γρηγόρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Εμμανουηλίδης Αντωνης,Χαραλαμποπούλου Αμαλία
Α΄ Βοηθός Σκηνοθέτη :Μητρουσης Νικόλας
Β΄ Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντρέας Μ. Σουσουρής
Σκριπτ: Αντρέας Μ. Σουσουρής
Παραγωγή: Direditors Productions
Μουσική :Βαπορίδης Κώστας
Μοντάζ: Μητρουσης Νικολας , Αγιαννίδης Γρηγόρης, Εμμανουηλίδης Αντωνης
Ηχος: Αγνιανιδης Γρηγορης
Μιξάζ: Αγνιανιδης Γρηγορης
Color correction: Αγνιανιδης Γρηγορης, Μητρουσης Νικολας
Special effects: Αγνιανιδης Γρηγορης, Μητρουσης Νικολας