Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγείται το μεσημέρι ο 30χρονος που κρατείται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, καθώς φέρεται να συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία τράπεζας στη Νάουσα Πάρου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα 53χρονος οδηγός ταξί. >>>


Όπως ανακοινώθηκε αργά το Σάββατο από την Αστυνομία, μετά από εξέταση στο εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό από αντικείμενα των δραστών που βρέθηκαν στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ληστεία, ταυτίζεται με το γενετικό υλικό του 30χρονου προσαχθέντος.
Ο 30χρονος εντοπίστηκε στο Μοναστηράκι το μεσημέρι του Σαββάτου και φέρεται να κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Αυγούστου, τρεις άγνωστοι, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν στο υποκατάστημα της τράπεζας, ενώ ένας τέταρτος συνεργός τους περίμενε έξω. Με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κατά την έξοδο τους από την τράπεζα, ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο, πατέρα ενός παιδιού.
Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης διατηρούσε προφίλ στο Facbook αλλά και blog, στο οποίο αναρτούσε συχνά διάφορες φωτογραφίες, αλλά και απόψεις. Παλαιότερα ζούσε στη Θεσσαλονίκη, σε δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Καραμπουρνάκι, ο οποίος θεωρείται "ιδιαίτερα ακριβός".