Αγωγή κατά της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», «ετοιμάζει αυτή τη στιγμή» το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος. Αιτία ρεπορτάζ, το οποίο έχει τίτλο: «Στρατό από αστυνομικούς με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες απαιτεί ο Μιχαλολιάκος». >>>

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την Χρυσή Αυγή έχει ζητηθεί μεγαλύτερος αριθμός αστυνομικών από αυτούς που απαιτούνται, ενώ υπάρχει πυρήνας του κόμματος μέσα στην Ελ.Ασ.
Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει «ρεσιτάλ κιτρινισμού και παραπληροφόρησης» το ρεπορτάζ, κάνει λόγοι για είδηση που «ξεφεύγει από τα όρια της λασπολογίας και αγγίζει αυτά της επιστημονικής φαντασίας» και υποστηρίζει ότι, όσον αφορά την αίτηση για περισσότερους αστυνομικούς «είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς στο επίσημο αίτημα του κόμματός μας προς το αρμόδιο υπουργείο, αιτούμεθα λιγότερους αστυνομικούς απ' όσους δικαιούμεθα».
Όσο για τον «πυρήνα της Χρυσής Αυγής στους κόλπους της αστυνομίας», η Χρυσή Αυγή απαντά ότι  «ασφαλώς και δεν υφίσταται, υπάρχει ενδεχομένως ένας αριθμός Ελλήνων Αστυνομικών που επικροτούν το πολιτικό μας πρόγραμμα, όπως δικαιούνται ως Έλληνες πολίτες».