Κι όμως, ο Μοσέ Νταμάγιο, ιδιοκτήτης της Μπνέι Γιεχούντα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Europa League, είναι... λίγο Θεσσαλονικιός! Όπως αποκάλυψε, σε συνέντευξή του, στο "Αθλητικό Metropolis", ο πατέρας του γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο παππούς του... έκανε τη βόλτα του στην παραλία της πόλης! >>>

"Δεν έχουμε πολλά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ. Τώρα ξεκινήσαμε το σκάουτινγκ. Γνωρίζουμε ότι έχει μία καυτή έδρα, την Τούμπα Ομως ο πατέρας μου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη κι ο παππούς μου έκανε τα πρώτα βήματα στο λιμάνι της πόλης. Επομένως για τη Θεσσαλονίκη ξέρω πράγματα", είπε.
Για το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από την Μπνέι, τόνισε πως "τα χρήματα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο. Εμείς θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ".
Όσο για τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό, Ντίνο Ενλόβου που έχει δοθεί με μεταγραφή, ξεκαθάρισε πως "θα παίξει στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και μετά θα πάρει μεταγραφή για την Μακάμπι Χάϊφα".
Όπως είπε ο κ. Μοσέ Νταμάγιο η τιμή των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Τελ Αβίβ είναι στα 10 ευρώ το καθένα. "Ακόμη δεν ξέρουμε πόσα εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ για το ματς της 2ας Αυγούστου. Ο αγώνας θα γίνει στο εθνικό στάδιο "Ραμάτ Γκαν", μια και η έδρας μας το γήπεδο "Μπλούμφιλντ" ανακατασκευάζεται", πρόσθεσε.