Σε τρεις διαφορετικές περιοχές, σε Θεσσαλονίκη, Πυλαία-Χορτιάτη και στην περιοχή της Ίμβρου, θα σημειωθούν, αύριο, διακοπές υδροδότησης, για τεχνικούς λόγους (σύνδεση νέων αγωγών στο δίκτυο). Συγκεκριμένα: >>>

Το νερό νεράκι θα πουν κάτοικοι των περιοχών Θεσσαλονίκης, και Πυλαίας-Χορτιάτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης, αύριο, από τις 8:00 π.μ.-14:30 μ.μ. θα γίνουν εργασίες για συνδέσεις αγωγών δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Ιουλιανού με Μοίραρχου Δ. Κουφίτσα στο δήμο Θεσσαλονίκης. Θα σημειωθούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς: Αγίου Δημητρίου, Αγίας Σοφίας, Κασσάνδρου, Λάζαρου Εξάρχου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς. 
 Επίσης από τις 09:00 π.μ. - 15:00 μ.μ. θα γίνουν εργασίες για την τοποθέτηση δικλείδων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπαδοπούλου, Πηλείδη, Χατζηπαναγιωτίδη και Παχατουρίδου στο Πανόραμα στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις παραπάνω οδούς και στις παρακείμενές τους του ομώνυμου δήμου. 
Εργασίες για τις συνδέσεις νέων αγωγών θα πραγματοποιηθούν από τις 08:00 π.μ.- 16:00 μ.μ. στη συμβολή των οδών 17ης Νοεμβρίου με Σμύρνης του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς: Σμύρνης, Τενέδου, Ίμβρου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.