Στο υπουργείο Δικαιοσύνης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012, συνάντηση του τεχνικού μικτού κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Δικαιοσύνης, Νικόλα Κανελλόπουλο και Γιάννη Ιωαννίδη. >>>

Αντικείμενο της συνάντησης αυτής θα είναι η παρακολούθηση της υλοποίησης των στρατηγικών στόχων του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, χθες ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Task Force for Greece), Χορστ Ράιχενμπαχ, και το επιτελείο του είχαν συνάντηση γνωριμίας με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη.
Κατά τη συνάντηση, όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Ράιχενμπαχ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία των δύο μερών και για τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει τόσο από τη συνεργασία αυτή όσο και κατά τις συναντήσεις εργασίας στελεχών του υπουργείου σε Αυστρία, Ολλανδία, Δανία και Μεγάλη Βρετανία.