Μόνον ένας λείπει από την παρέα... Ο Γιώργος Παπανδρέου προτίμησε να παραβρεθεί στην έναρξη συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, για να παραλάβει τιμητική πλακέτα. Οι υπόλοιποι παραβρίσκονται στην έναρξη της Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ. >>>

Αυτήν την ώρα (11.20) στο βήμα βρίσκεται ο πρόεδρος του "κινήματος", Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ανοίγει τις εργασίες.
Ως τώρα ανέπτυξε την... ελληνική ιστορία, μιλώντας για τις δυσκολίες της χώρας, από τον Βενιζέλο ως την "καταλυτική φυσιογνωμία του Ανδρέα Παπανδρέου και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, που εξέφρασε τα πιο αδικημένα στρώματα της κοινωνίας της μεταπολίτευσης, του ΠΑΣΟΚ που γεφύρωσε τους διχασμούς του έθνους"...
Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για "συμπεριφορές που μέχρι πρόσφατα μας ντρόπιασαν"!
Στη Συνδιάσκεψη παραβρίσκονται όλοι εκείνοι για τους οποίους τα σενάρια ήθελαν να γυρνούν την πλάτη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στην επιθυμία του να αλλάξει τα πάντα. Επιθυμία που εκφράζεται από την επιγραφή πίσω του: "Ανασύσταση - Η σκέψη σου πολιτική μας πρόταση".
Στα πρώτα καθίσματα βρίσκονται και ο Θόδωρος Πάγκαλος και η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Απόστολος Κακλαμάνης και όλοι όσοι -υποτίθεται ότι- θα τραβούσαν τη δική τους πορεία.
Τελικά, το ΠΑΣΟΚ είναι... εδώ, ενωμένο δυνατό(;).