Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μοιράζεται με το TheSporters τα συναισθήματα που βίωσε ως σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης. Μπήκε πρώτος απ' όλους τους αθλητές στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά με τα δύο χέρια του. >>>
Χαμογελαστός, συγκέντρωσε πάνω του τις κάμερες και η εικόνα του ως σημαιοφόρου, έκανε το γύρο του πλανήτη. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μετά από δύο Ολυμπιακά μετάλλια στο τάε κβον ντο και την επιλογή ως πρώτος λαμπαδηδρόμος το 2008, σφράγισε την καριέρα του με μία ακόμη μεγάλη στιγμή. Μιλώντας στο ΤheSporters δήλωσε "περήφανος".

"Δεν ξέρω πώς να περιγράψω ακριβώς αυτά που ένοιωσα χθες, καθώς εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι πολλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι η ατέλειωτη περηφάνια που εκπροσώπησα το λαό μου και το αίσθημα ότι όλο αυτό με τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι δικό μας, κάτι που ξεκίνησε από τα χώματα και τον πολιτισμό των Ελλήνων. Απλά το 'δανείζουμε' στον κόσμο κάθε τέσσερα χρόνια, ως οφείλουμε", σχολίασε ο δις ασημένιος Ολυμπιονίκης στο TheSporters. 

Οι επόμενες μέρες κρύβουν σκληρή προπόνηση για το Θεσσαλονικιό αθλητή, που στις 11 Αυγούστου θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά στην υπερβαρέα κατηγορία των Ολυμπιακών Αγώνων, με στόχο το τρίτο μετάλλιο της καριέρας του και κατά προτίμηση το χρυσό.
_______________________________________________________________________
από το thesporters.gr