''Τις Πέμπτες πάμε Σινεμά'' λένε στους κατοίκους του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και όχι μόνο ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων-Μενεμένης. >>>
Οι ταινίες θα προβάλλονται στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στις 9.30 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών εξέδωσε και μια καυστική ανακοίνωση για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
''Όνειρο θερινής νυκτός» έγινε για τις περισσότερες οικογένειες το δικαίωμα στις διακοπές. Οι φόροι, τα χαράτσια, η μείωση των μισθών και συντάξεων, η ακρίβεια και η ανεργία μας αναγκάζουν να παραμείνουμε στην τσιμεντούπολη.
Αντίδοτο στην αφόρητη ζέστη τουλάχιστον ,θέλουμε να είναι η πρότασή μας για σινεμά τις Πέμπτες στην αυλή της Βιβλιοθήκης του Δήμου μας. Ελεύθερη είσοδος με ψαγμένες ταινίες, ποπ κορν, καλή παρέα κάτω από τον εναστρο ουρανό.
Γιατί ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια! Είναι είδος πρώτης ανάγκης, είναι δικαίωμα για όλους εμάς που παράγουμε τα αγαθά και τον πλούτο της χώρας μας.''
Οι ταινίες που θα προβληθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι:
26/7/12
Eνας ελεύθερος κόσμος του Κεν Λόουτς


2/8/12
Leonora του Πάμπλο Τραπέρο


9/8/12
Ο Βούδας λιποθύμησε από ντροπή της Χάνα Μακλμπάλαφ


23/8/12
Έλα να δεις του Έλεμ Κλίμοφ


30/8/12
Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι του Θόδωρου Μαραγκού.Με τον Θανάση Βέγγο