Νταλίκα από την Αλβανία, φορτωμένη με χασίς, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο 12ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας. Η συνολικά κατασχεθείσα ποσότητα ξεπερνά τα 60 κιλά χασίς. >>>

Για την υπόθεση συνελήφθη ο ηλικίας 41 ετών οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, υπήκοος Αλβανίας, ενώ κατασχέθηκε το φορτίο που είχε τοποθετηθεί σε ειδική κρύπτη στην καρότσα του μεγάλου επικαθήμενου φορτηγού, αλλά και στην καμπίνα του οδηγού. Επιπλέον, ποσότητα του συνολικού φορτίου ο αλλοδαπός έσπευσε να αποκρύψει πριν τον εντοπισμό του σε δεύτερο φορτηγό, που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από το πρώτο. 
Η σύλληψή έγινε χθες το μεσημέρι. Οπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικές αρχές είχαν αρχικά την πληροφορία ότι η νταλίκα χρησιμοποιείται για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών, όμως, κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω στο φορτίο με τα ναρκωτικά. 
Ο συλληφθείς, ο οποίος θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, εκτιμάται ότι ανήκει σε ελληνο-αλβανικό κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.