Ένα σπάνιο επτάιντσο σινγκλ σε βινύλιο, των Sex Pistols, πουλήθηκε μέσα στο Σαββατοκίριακο για περίπου 20,000 δολάρια (12,860 αγγλικές λίρες) σε μια δημοπρασία.


Ο δίσκος, που είναι 35 ετών, είναι ένα επτάϊντσο προμόσιον και σε αυτό είναι ηχογραφημένα τα 'God Save the Queen' και 'Never Mind The Bollocks', από το άλμπουμ 'No Feelings'.

Τα στοιχεία της δημοπρασίας δημοσίευσε το Whatsellsbest.com Μάλιστα, οι πωλητές ανέγραφαν στον κατάλογο της δημοπρασίας πως “αυτό είναι το ένα από τα, μόλις δύο, αντίγραφα γα τα οπία είναι γνωστό πως υπάρχουν”.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης καριέρας τους, οι Sex Pistols ηχογράφησαν αρκετές φορές για διαφορετικές εταιρίες. Λόγω του… ύφους τους απορρίφθηκαν αρκετές φορές κι έτσι, τα επτάιντσα σινγκλ που ηχογραφούσαν ως ντέμο είναι ιδιαίτερα σπάνια.

Ο δίσκος πουλήθηκε μέσω Ebay, για 19,672 δολάρια(12,629 λίρες), που αποτελεί ποσό ρεκόρ για το συγκρότημα, αφού το προηγούμενο ντέμο τους για την L.T.S, το 'God Save The Queen', είχε “πιάσει” 16,000 δολάρια (10,766 λίρες) το 2006. Ένα άλλο σπάνιο αντίτυπο του 'God Save The Queen' με την ετικέτα της A&M and Town House είχε συγκεντρώσει 17,000 δολάρια (10,925 λίρες).