Άγνωστοι σήμερα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά στα γραφεία της γνωστής εταιρείας ηλεκτρονικών Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα στην αντιτρομοκρατική. >>>

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία του φύλακα του κτιρίου, ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις ένα "βανάκι" πλησίασε στο κτίριο.

Ξαφνικά και πριν προλάβει να αντιδράσει ο φύλακας ο οδηγός έβαλε όπισθεν και εισέβαλε με το βαν στην είσοδο των εγκαταστάσεων. Αμέσως τρία άτομα κατέβηκαν με τα όπλα στα χέρια, απείλησαν τον φύλακα και τον διέταξαν να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια οι δράστες περιέλουσαν τον χώρο με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Οι φλόγες κάλυψαν το κτίριο ως και τον τρίτο όροφο. Μέσα στον πανικό οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Ο φύλακας ενημέρωσε την πυροσβεστική που κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν ζώσει το κτίριο ενώ το "βαν" που χρησιμοποίησαν οι δράστες μεταφέρεται ήδη στα εργαστήρια για εξέταση.