Την ευκαιρία να δροσιστούν και να κάνουν βουτιές έχουν οι δημότες του Παύλου Μελά, καθώς ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στην Ηλιούπολη. >>>

Μετά την επιτυχημένη πιλοτική λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου πέρυσι το καλοκαίρι για δύο μήνες, το 2012 θα λειτουργήσει όλη τη θερινή περίοδο
Το σύγχρονο, ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο, αποτελεί μία όαση δροσιάς και χαλάρωσης για τους πολίτες που θα παραμένουν στο κλεινόν άστυ. Πολίτες κάθε ηλικίας θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι στην πιλοτική λειτουργία του και μόνο για λίγες εβδομάδες στο χώρο ήρθαν συνολικά 630 άτομα.
«Δίνουμε ξεχωριστή σημασία στη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Ηλιούπολης. Είναι ένα έργο πνοής για την περιοχή και για την ανάδειξη νέων ταλέντων στον υγρό στίβο. Εξάλλου, η πόλη μας έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό κι ευελπιστούμε να δούμε και πρωταθλητές κολύμβησης από τα μέρη μας. Η λειτουργία του με νέα πρωτοποριακά προγράμματα που θα απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας, έχει σκοπό να προσφέρει σε όλους την ευκαιρία για άθληση και διασκέδαση», δήλωσε ο δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος. «Φέτος αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στην πρόσληψη προσωπικού λόγω κυρίως των εκλογών που δεν επιτρέπουν προσλήψεις. Αμέσως μετά τις εκλογές και το συντομότερο δυνατό θα οργανώσουμε εξειδικευμένα προγράμματα», συμπλήρωσε.
Απαραίτητη θεωρείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο ή παθολόγο (ή παιδίατρο για παιδιά έως 15 ετών) και από δερματολόγο.
Λειτουργία κολυμβητηρίου
Καθημερινές: 15:00- 21:00
Σάββατο & Κυριακή:10:00 – 17:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310.667.626