SONY DSC

«Συννεφιές και Λιακάδες» είναι το θέμα του 4ου Διαγωνισμού Ποίησης και Φωτογραφίας που προκηρύσσει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση. >>>

 

Ο δήμος καλεί όλους τους νέους δημιουργούς να καταθέσουν την έμπνευση και να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις και τη φαντασία τους στο χαρτί αλλά και στο φωτογραφικό φακό.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να γίνει το εφαλτήριο για την προβολή της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας στην εποχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και να τροφοδοτήσει την ελπίδα μέσα από την τέχνη, η οποία μπορεί να αποκαλύψει το δρόμο και να εμπνεύσει το θάρρος, να δώσει προοπτική στο αδιέξοδο, με τη δύναμη της δημιουργικότητας και της φαντασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2310 706668 και 6937304340 (υπεύθυνη διοργάνωσης Ρίτσα Γεωργιάδου).

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από πενταμελή κριτική επιτροπή που θα συσταθεί τόσο για το διαγωνισμό της Ποίησης όσο και της Φωτογραφίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2013. Η εκδήλωση μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας των συμμετεχόντων, καθώς και απαγγελία των διακριθέντων ποιημάτων. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με την απονομή βραβείων και διακρίσεων για τις καλύτερες συμμετοχές τόσο στην κατηγορία της ποίησης όσο και φωτογραφίας.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα εκδοθεί λεύκωμα με τα ποιήματα και τις φωτογραφίες των διακριθέντων.


Η φωτογραφία με τίτλο “Sunset Drama” είναι του Πασχάλη Μπαρτζούδη και τη δανειστήκαμε από εδώ.