Αντιδρούν στη διπλή ταφίρα οι ιδιοκτήτες ταξί από τις περιοχές του Λαγκαδά, της Βόλβης και της Χαλκηδόνας. Ζητούν να ενταχθούν στην ενιαία έδρα της Θεσσαλονίκης, ώστε οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να μην πληρώνουν διπλή ταρίφα στις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη. >>>

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, σήμερα το πρωί, πήγαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ζήτησαν να λυθεί το θέμα, καθώς οι συνάδελφοί τους από τη Θεσσαλονίκη μπορούν να μεταφέρουν τους επιβάτες τους σε όλο το νομό, χωρίς τη διπλή ταρίφα.
Στο πλευρό των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί βρίσκονται και οι δήμαρχοι, καθώς όπως ανέφερε ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης, προωθείται από την πλευρά τους ψήφισμα προς έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε να προωθηθεί στο αρμόδιο υπουργείο το αίτημα για την ενιαία έδρα. Ο κ. Αναστασιάδης, διεμήνυσε και στους εκπροσώπους της Περιφέρειας, ότι είναι αποφασισμένος να παραμείνει "στο πλευρό των αυτοκινητιστών και να υπερασπιστεί το δίκαιο αίτημα για ένταξή τους στην ενιαία έδρα, ώστε να μην ισχύει διπλό κόμιστρο στις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης". 
Το απόγευμα, οι οδηγοί ταξί επισκέφθηκαν, για τον ίδιο τρόπο, τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κι έκαναν παρέμβαση στη συνεδρίαση που ήταν σε εξέλιξη.