Κάμερες, με τις οποίες καταγράφονταν οι... ερωτικές περιπτύξεις πελατών με ιερόδουλες, "για λόγους ασφαλείας", αλλά κι όποιος έμπαινε κι έβγαινε, διέθετε ροζ μπαρ στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη! >>>

Στο μπαρ έκαναν έφοδο τα ξημερώματα, αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, την ώρα της εφόδου, 29χρονη αλλοδαπή, εν αδαμιαία περιβολή, ερωτοτροπούσε με πελάτη σ' ένα δωματιάκι που υπήρχε (με... όλα τα κομφόρ) στο κατάστημα, κοντά στο μπαρ. Η κοπέλα είχε, ήδη, εισπράξει την αμοιβή και συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων» και για πρόκληση κινδύνου για τη δημόσια τάξη και υγεία.
Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, ιδιοκτήτης του μπαρ είναι 43χρονος Έλληνας και υπεύθυνη για τη λειτουργία 38χρονη αλλοδαπή. Αυτοί εξανάγκαζαν νεαρές αλλοδαπές, που -υποτίθεται ότι- εργάζονταν ως σερβιτόρες, να κάνουν έρωτα με πελάτες.
Οι δύο συνελήφθησαν για «μαστροπεία» και παράβαση του νόμου «περί προσωπικών δεδομένων»(η κατηγορία αφορά τις κάμερες που υπήρχαν στο κατάστημα), ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.180 ευρώ -η αστυνομία το θεωρεί εισπράξεις από τους πελάτες των κοριτσιών.
Την ώρα της εφόδου μέσα στο μπαρ βρίσκονταν συνολικά 59 άτομα! Από αυτούς προσήχθησαν 12 και συνελήφθησαν δύο γιατί όπως προέκυψε σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.