Με ομιλία του σήμερα το βράδυ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (προβλήτα Α') ολοκληρώνει την προεκλογική δραστηριότητα της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης. >>>

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα περιοδεύσει σήμερα από το πρωί στους νομούς Θεσσαλονίκης και Σερρών.
Στις 9.30 π.μ. θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου και θα κάνει δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στις Σέρρες, όπου στις 11 το πρωί θα έχει συναντήσεις με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ από το νομό στα γραφεία του κόμματος. Στις 2 μ.μ. ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί με στελέχη ο κ. Κουβέλης θα μιλήσει στο Λιμάνι. Στις 10 το βράδυ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα επισκεφτεί την Εκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης, στην Παραλία.
Χτες ο κ. Κουβέλης πραγματοποίησε επίσκεψη στη ΓΑΔΑ όπου σε δηλώσεις του επισήμανε την ανάγκη να στηριχθεί η ΕΛΑΣ. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, στην οποία η εγληματικότητα καλπάζει, υπάρχουν ζητήματα εξασφάλισης της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής και γενικότερης αναδόμησης και αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ.
Ο κ. Κουβέλης είπε ότι ο πυρήνας της Αστυνομίας είναι το αστυνομικό τμήμα και έκανε λόγο για οικονομικά και θεσμικά προβλήματα.