Τουλάχιστον δέκα «άσσοι» της Premier League στη Βρετανία εμπλέκονται στη δημιουργία μυστικών γκρουπ στα κινητά τους τηλέφωνα, μέσω των οποίων διακινούν γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες γυναικών με τις οποίες έχουν κοιμηθεί. >>>


Οι εμπλεκόμενοι- πολλοί από τους οποίους είναι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι- μπορούν να δουν φωτογραφίες γυναικών εν αγνοία τους και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με όποια τους αρέσει!

Τουλάχιστον πέντε από τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί με τα εθνικά χρώματα της Βρετανίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».
Τα μέλη των δύο γκρουπ, που έχουν ονομαστεί Brotherhood και Hoodratz και υπάρχουν εδώ και έξι μήνες τουλάχιστον, «κυκλοφορούν» τηλεφωνικούς αριθμούς και διευθύνσεις των γυναικών αυτών, που συχνά είναι «groupies» του ποδοσφαίρου.

«Είναι μία κλειστή ομάδα ποδοσφαιριστών που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και ενδιαφέρονται για τα ίδια πράγματα», δήλωσε πηγή που γνωρίζει την υπόθεση. «Προφανώς θα ήταν καταστροφή να αποκαλυφθεί κάποιος γιατί πολλοί έχουν γυναίκες ή συντρόφους».

Στο «κλαμπ» φαίνεται πως έχει μπει και ένα μεγάλο όνομα του μποξ.