Τα πάνω-κάτω φέρνει στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρός του, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ζήτησε και έλαβε -σήμερα το μεσημέρι- τις παραιτήσεις των μελών του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος. Φέρεται, μάλιστα, να έχει δηλώσει πως  δηλώνοντας παράλληλα πως «το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζαμε σάπισε»! >>>



Τη δήλωση δημοσιεύει και την αποδίδει στον κ. Βενιζέλο το parapolitika.gr. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δήλωσε πως η παράταξη θα διαλυθεί και θα ξαναφτιαχτεί και ο επόμενος της πρόεδρος θα είναι 30άρης.

«Υπάρχει αναντιστοιχία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με την ελληνική κοινωνία», είπε σε κάποια άλλη στιγμή και πρόσθεσε ότι «τα όργανα(σ.σ. του κόμματος) με τη σημερινή τους σύνθεση δεν είναι αντιπροσωπευτικά». Κι ανακοίνωσε ότι καταργούνται και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ σε νομαρχιακό περιφερειακό επίπεδο.

Τέλος, προανήγγειλε επιτροπή ανασυγκρότησης ενόψει του συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου στην οποία θα μετέχουν οι εκλεγμένοι βουλευτές και μια σειρά άλλων στελεχών του κινήματος τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.