Στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί. >>>Στο 231ο εκλογικό τμήμα, στα Ιωάννινα, θα ασκήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Στην Πύλο θα ψηφίσει ο Αντώνης Σαμαράς. Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Στις 11 το πρωί, στο 14ο εκλογικό διαμέρισμα (στα 27ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών), θα ψηφίσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο Μανόλης Γλέζος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής. Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου, στις 9 το πρωί.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου, στις 10 το πρωί. Στη Σαμοθράκη θα ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στις 09:30, στο Γυμνάσιο του Βενεράτου του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων (Σύρου και Παπάγου) στις 10.30 το πρωί.

Ούτε λέξη για το που θα ψηφίσουν οι νυν και πρωην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος και Παπανδρέου, για ευνόητους λόγους.