Για τον σύντροφό της, τον Γιώργο Μπόγρη μίλησε για πρώτη φορά η Έλλη Κοκκίνου στην κάμερα του STAR. >>>Όπως είπε προσπαθεί και η ίδια προσπαθεί να μην γίνεται η ζωή της εξώφυλλο στα περιοδικά και θέλει να προστατεύσει τη σχέση της από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ζω τη ζωή μου, όπως θέλω να τη ζω. Δεν μου αρέσει όμως να προκαλώ. Τα προσωπικά δεν τα κυνηγάω ποτέ για να γίνονται εξώφυλλα», είπε.

Πάντως ο Γιώργος Μπόγρης, αν και ήξερε ότι θα υπάρχουν κάμερες, βρέθηκε στα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού της καλής του. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να απουσιάζει, αφού αυτό το επιχειρηματικό βήμα της Έλλης ήταν πολύ σημαντικό και ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της. Μάλιστα όση ώρα η Έλλη εκτελούσε χρέη οικοδέσποινας, οι παπαράτσι και οι κάμερες απαθανάτιζαν τον μπασκετμπολίστα σε τρυφερές στιγμές με μικρά παιδιά.

Η Έλλη πάντως ξεκαθαρίζει ότι δεν την ενδιαφέρει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή.

«Είμαι χαμηλών τόνων γενικότερα σε όλες τις φάσεις της ζωής μου. Η δουλειά μου έχει προβολή, με τη συμπεριφορά μου όμως δεν μου αρέσει να προκαλώ κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω»,ξεκαθάρισε.

Και μπορεί η τραγουδίστρια να παρακολούθησε σε πρώτη προβολή της ταινία «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος», με χορηγό τον Δρόμο FM 89,8, όμως η ίδια δεν το σκέφτεται για δεύτερο παιδάκι.

«Τώρα όπως είναι η ζωή μου δε θα ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου»,είπε.