Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι είναι στη Νέα Δημοκρατία από τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα... εξέδωσαν και πανηγυρικό δελτίο τύπου, το οποίο "κρέμασαν" στην ιστοσελίδα τους. >>>


Χαρακτηρίζουν "ανεπανάληπτη" τη συγκέντρωση. Υποστηρίζουν ότι γέμισαν "έναν τεράστιο χώρο,  κάναμε την πιο πετυχημένη (έως τώρα) ανοιχτή συγκέντρωση αυτής της προεκλογικής εκστρατείας"... Μισή αλήθεια, φυσικά, αφού ο χώρος δεν είναι και τεράστιος... Ότι η συγκέντρωση ήταν η πιο μεγάλη από αυτές που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, ε, εδώ έχουν δίκιο.


Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι είναι στη Ν.Δ. από τη συμμετοχή των νέων της παράταξης. "Τα παιδιά δε σταμάτησαν να φωνάζουν και να τραγουδούν. Και εμείς από κάτω δεν σταματήσαμε να τους θαυμάζουμε (ή να τους ζηλεύουμε)", λένε!


Και, φυσικά, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή. Όπως λένε στη Νέα Δημοκρατία, παραβρέθηκε "βουλώνοντας το στόμα σε κάποιους έξυπνους, όχι απλά ήρθε στη συγκέντρωση αλλά έφτασε με τα πόδια κάτω από την εξέδρα, διασχίζοντας, καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες, όλο το χώρο της συγκέντρωσης"...




Η Νέα Δημοκρατία υπολογίζει στους 10.000 αυτούς που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, ενώ η Αστυνομία δεν κάνει εκτιμήσεις, αφού η προεκλογική εκδήλωση έγινε σε κλειστό χώρο...

Τι έγινε πριν και μετά
Μετά τη συγκέντρωση ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης συνόδευσε τον Αντώνη Σαμαρά και τους στενούς του συνεργάτες στο Μακεδονία Παλάς, από όπου όλοι μαζί αναχώρησαν για την Αθήνα. Ο ίδιος δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια όλων αλλά και τις ευχαριστίες τους. Φαινόταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση.


Πριν την εκδήλωση, ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση, στο «Μακεδονία Παλάς» με τους δημάρχους και τους υποψηφίους βουλευτές από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σε χαλαρό κλίμα, συζήτησε μαζί τους, ενώ στην ολιγόλεπτη ομιλία του τόνισε ότι «πάμε πολύ καλά! Προχωράμε με πίστη και ενθουσιασμό. Σας καλώ όλους να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό μέχρι να κλείσουν οι κάλπες».