Κοντά στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά λέει μια καλή ελληνική παροιμία. Εφαρμόστηκε κατά γράμμα στις δύο ληστείες που έγιναν, το πρωί, στη Σκύδρα Πέλλας. >>>

Οι δράστες ήταν πέντε κουκουλοφόροι. Εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο 41χρονου στην Σκύδρα Πέλλας, κι άρπαζαν χρυσαφικά και χρήματα. Οι δυο υπάλληλοι γειτονικού γυράδικου, που άκουσαν φασαρία, έτρεξαν να δουν τι συνέβαινε. Τότε, οι δυο από τους ληστές τους ακινητοποίησαν και πήγαν στο σνακ μπαρ, για να αρπάξουν και τις... εισπράξεις!
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κουκουλοφόροι δράστες, που κρατούσαν πιστόλια, άρπαξαν από τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου χρυσαφικά και κοσμήματα απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας, αλλά και το κινητό του υπαλλήλου του οβελιστηρίου, για να μην καλέσει ο τελευταίος την αστυνομία!
Πάντως, την Άμεσο Δράση την ειδοποίησαν οι γείτονες κι οι ληστές, μόλις είδαν το περιπολικό να πλησιάζει, τράπηκαν σε φυγή. 
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση διενεργείται από τη Σκύδρα Πέλλας.