Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί στις 14 Μαΐου, δηλαδή μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος Tύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής. >>>


Κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ίδιος, πάντως, υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο – που δημοσιεύει η ιστοσελίδα odromos.wordpress.com–  με πρόθεση παρείχε συνδρομή σε πέντε άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού επιτέθηκαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, εναντίον καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κασιδιάρης 31 ετών, παρείχε στους δράστες το αυτοκίνητό του, τον αριθμό κυκλοφορίας του οποίου πρόλαβε και σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας, καθηγήτρια του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.

Όμως, ο ίδιος ο κατηγορούμενος, υποστηρίζει ότι την ώρα της επίθεσης, βρισκόταν σε ραντεβού, ως ιατρικός επισκέπτης στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν και ότι το αυτοκίνητο του ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.