Η προεκλογική αυλαία έπεσε χθες, καθώς σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για τους ψηφοφόρους, ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν σε χαλαρό κλίμα συζητήσεις με πολίτες αλλά και δημοσιογράφους.  >>>Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε συνάντηση στο Πάρκο Ελευθερίας με δημοσιογράφους οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και συζήτησαν μαζί του διάφορα θέματα εκτός πολιτικής. Ο κ. Βενιζέλος ήταν αισιόδοξος και ευθιάδετος και δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τις γαλλικές εκλογές και την εκλογή του Ολάντ. Μαζί του ήταν η Φ. Γεννηματά και συνεργάτες του. Το απόγευμα μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη όπου θα ψηφίσει και αύριο επιστρέφει στην Αθήνα και το βράδυ θα είναι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρίσκεται στην Καλαμάτα, περπάτησε στην κεντρική πλατεία της πόλης, συνομίλησε με πολίτες και ήπιε καφέ σε νεανικό στέκι, όπου είχε χαλαρή συζήτηση μαζί τους. Αργότερα θα μεταβεί στην Πύλο όπου θα ψηφίσει και το βράδυ της Κυριακής θα βρίσκεται στα γραφεία της ΝΔ.

Η Αλέκα Παπαρήγα μετέβη στη Λαμπρινή στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, ήταν ευδιάθετη και δέχθηκε τις ευχές για καλή επιτυχία από μέλη του κόμματος, ενώ συνομίλησε με πολίτες και δημοσιογράφους όπου εξέφρασε την ικανοποίησή της από την προεκλογική περίοδο και την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε χαλαρή συζήτηση με δημοσιογράφους έξω από το κτίριο του ΛΑΟΣ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα αλλά και τις εκτιμήσεις του για τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού την επόμενη μέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Μοναστηράκι μαζί με τον Μανώλη Γλέζο όπου συνάντησε υποψηφίους, φίλους και δημοσιογράφους. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προεκλογική περίοδο αλλά και για το αποτέλεσμα.

Ο Φώτης Κουβέλης βρέθηκε σε γνωστό στέκι των Αθηνών και είχε χαλαρή συζήτηση με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος, κάνοντας εκτιμήσεις για τις εκλογές. Το βράδυ των εκλογών θα βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος.

Η κα Κοντούλη συνάντησε δημοσιογράφους στον δήμο Ζωγράφου όπου είχε χαλαρή συζήτηση μαζί τους.

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε τις περιοχές από Περιστέρι μέχρι Πέραμα και ευχαρίστησε τους εθελοντές που βοήθησαν το κόμμα του στην προεκλογική περίοδο. Το απόγευμα θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και την Κυριακή θα είναι στη Σαμοθράκη και το βράδυ θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Η Λούκα Κατσέλη συνάντησε δημοσιογράφους και στενούς συνεργάτες σε ουζερί της Καλλιθέας εκφράζοντας την αισιοδοξία της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου είχε συναντήσεις με συνεργάτες της, ενώ επισκέφτηκε την κεντρική αγορά της πόλης, ενώ θα μεταβεί και σε διάφορα χωριά. Την Κυριακή το βράδυ θα βρίσκεται Αθήνα.