Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τεσσάρων αδίστακτων κακοποιών φέρεται να πέρασε ανήλικο κοριτσάκι μόλις 15 χρόνων, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού μπροστά στα μάτια του ανήμπορου να αντιδράσει πατέρα της, τον οποίο οι δράστες είχαν εξουδετερώσει χτυπώντας τον αλύπητα! >>>


Αρχικά, οι κακοποιοί είχαν σκοπό να κλέψουν ό,τι θα έβρισκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Άρτα, όπου εισέβαλαν από μια ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα. Όταν ο πατέρας προσπάθησε να τους εμποδίσει, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον έδεσαν σε μία καρέκλα, όπου τον υποχρέωσαν να παρακολουθήσει το μαρτύριο της ανήλικης κόρης του! Κλαίγοντας γοερά, το άτυχο κορίτσι αναγκάστηκε να υποστεί τον διαδοχικό βιασμό του από τους κουκουλοφόρους που μιλούσαν αλβανικά!

Όταν «χόρτασαν» τις αρρωστημένες ορέξεις τους, έδεσαν και την 15χρονη σε μία καρέκλα, άρπαξαν λίγα χρήματα που βρήκαν σε ένα συρτάρι, πήραν όσα τρόφιμα και ποτά υπήρχαν στο σπίτι και εξαφανίστηκαν. Όταν ο πατέρας κατάφερε να λυθεί και να απελευθερώσει την κόρη του που είχε υποστεί ισχυρό σοκ, ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά ήταν πλέον αργά. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται.