Τάξη στην άναρχη κατάσταση που επικρατεί, λόγω της υπέρμετρης ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην οδό Σβώλου μεταξύ Αγγελάκη και Εθνικής Άμυνας, θα επιχειρήσει να βάλει ο δήμος Θεσσαλονίκης. >>>


Θα προχωρήσει σε κατά μήκος διαγράμμιση που θα καθορίζει διάδρομο πλάτους δύο μέτρων διάβασης πεζών τη Δευτέρα 23  Απριλίου.

Για την ίδια μέρα ο δήμος έχει προγραμματίσει, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, τη διαγράμμιση οκτώ νέων χώρων που διατίθενται για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που είτε ανανεώνουν την αντίστοιχη άδεια είτε τους έχει παραχωρηθεί νέα άδεια λόγω πρόσφατης έναρξης της  λειτουργίας τους. Οι εργασίες επρόκειτο να γίνουν την Τετάρτη 18 Απριλίου αλλά αναβλήθηκαν λόγω βροχόπτωσης.

Τα συνεργεία του δήμου θα πιάσουν δουλειά στις 8.30 το πρωί από τη συμβολή των οδών Σβώλου και Αγγελάκη, ενώ οι χώροι των τραπεζοκαθισμάτων που θα οριοθετηθούν βρίσκονται στις οδούς Ερμού 42, Μητροπόλεως 40 και Καρόλου Ντηλ 7, Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ 6, Μανωλάκη Κυριακού 14, Δελφών 84, Ολύμπου 87, Βατικιώτου 2 και Παπάφη 5.
Μ.Ν.