volvi_01Στη διεθνή εθελοντική καμπάνια “let’s do it Greece” συμμετέχει, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 ο Δήμος Βόλβης, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) του δήμου. >>>

 

Το "Let’s do it" έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους και το φυσικό περιβάλλον περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται στη χώρα μας για πρώτη χρονιά, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΕΕΔΣΑ και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση».

Στόχος του Δήμου Βόλβης και του Ο.Π.Α.Π. του δήμου είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων και των σημείων φυσικού κάλους που βρίσκονται σε όλη την έκταση του Δήμου.

Την οργάνωση της δράσης , σχετικά με τα σημεία καθαρισμού και τον προγραμματισμό έχει αναλάβει ο Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης, στα γραφεία του οποίου μπορούν να απευθύνονται όσοι φορείς και πολίτες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή. (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23970 21727 και 23970 21733).