galaktopoulos_vartzopoulos_tsamis_node_20120407_01Στη Νέα Δημοκρατία παραμένει ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τα στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό στίβο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη, το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία της Μητροπολίτου Ιωσήφ. >>>

 

Ο κ. Γαλακτόπουλος ενημέρωσε τον υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο και με τον Πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Τσάμη, στους οποίους τόνισε ότι «δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σήμερα οι αθλητές όλων των αγωνισμάτων παλεύουν μόνοι τους πρώτα με τις δυσκολίες από τα πρακτικά ζητήματα και μετά με τον εαυτό τους για τις καλύτερες επιδόσεις».

Ο κ. Βαρτζόπουλος ζήτησε να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν και το υπουργείο Υγείας, ενώ ο Δημ. Τσάμης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύματα έφερναν τον Πέτρο Γαλακτόπουλο να έχει ενταχθεί σε άλλο κόμμα. Η επίσκεψή του, όμως, στη Θεσσαλονίκη, διέψευσε το “ράδιο αρβύλα”. Φαίνεται πως έχει αποφασίσει να… παραμείνει στο μαντρί, για να θυμηθούμε τη γνωστή ρήση του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ.

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών και παλιός αθλητής της πάλης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά τη μετάβαση του στη Δράμα, όπου πραγματοποιείται το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης.