Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσιάζουν σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο συνεργατικό χώρο coLab(Πετράκη 28 στην Αθήνα) τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. >>>

 

Την παρουσίαση θα κάνουν η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής του εκλογικού αγώνα των Οικολόγων Πράσινων, υποψήφια στη Β΄ Αθηνών και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Η παρουσίαση θα γίνει στο coLab, Πετράκη 28 (μεταξύ Μητροπόλεως και Ερμού). Η επιλογή του χώρου είναι συμβολική, καθώς το coLab λειτουργεί σαν τόπος συνάντησης νέων για την ανάληψη παραγωγικών πρωτοβουλιών, την ανάπτυξη κοινωνικής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση των Συλλογικών Αγαθών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ:

Η Ιωάννα Κοντούλη έχει εκλεγεί από το συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων ως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, δηλαδή στα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης έχει απεριόριστες εμφανίσεις, αντίστοιχες αρχηγού κόμματος. Είναι υποψήφια στη Β’ Αθήνας και με δική της επιλογή, χρειάζεται σταυρό προτίμησης για την εκλογή της.