kammenos_kriti_20120406_01Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί, από χθες, ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας ουσιαστικά από το Ηράκλειο την προεκλογική εκστρατεία του. >>>

Το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έρχεται να «μεταδώσει το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν συμβιβάζεται, δεν γονατίζει και μπορούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αποτινάξουμε -όπως αποτινάξατε, εδώ, τους Γερμανούς στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο- αυτή τη νέα κατοχή», δήλωσε ο Π. Καμμένος κατά την άφιξή του, αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, για αποκλεισμό του από τα δελτία.

«Ξεκινάμε από τώρα τη δουλειά και πλησιάζουμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουνε πρόσβαση σε κείνα τα μέσα που μας κόβουν και δεν αφήνουν να μεταδώσουμε τον λόγο μας. Με καθαρή ματιά, ελπίδα και δύναμη και να τους αποτινάξουμε. Καλή λευτεριά σε όλους.», τόνισε.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι «η ΝΔ του Άδωνι Γεωργιάδη δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή», ενώ για τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ είπε ότι είναι ένα σχήμα πλήρως παραδομένο στις επιταγές και τις απαιτήσεις της ΕΕ.

Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του, λέγοντας πως οι Έλληνες δεν πρέπει να επιλέξουν αυτούς που τους οδήγησαν στην καταστροφή, και έκανε λόγο για ξεπούλημα στους τραπεζίτες. Τόνισε, επίσης, ότι στο πρόγραμμά τους, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της Κρήτης και του τουρισμού.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, το κεντρικό λιμεναρχείο, το επιμελητήριο, την αρχιεπισκοπή και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τις Αρχάνες του Ηρακλείου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών, το Καστέλι Πεδιάδος και το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Σήμερα επισκέπτεται τον νομό Λασιθίου καθώς και περιοχές του Μαλεβιζίου Ηρακλείου και την Κυριακή, θα περιοδεύσει στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων.