Νέα δράση με τίτλο "Οικογένειες αγκαλιάζουν οικογένειες" αναπτύσσει η διοίκηση του δήμου Βέροιας στα πλαίσια της οποίας ζητείται από εύπορους πολίτες και κοινωνικούς φορείς να στηρίξουν οικογένειες απόρων παρέχοντας τρόφιμα,ρούχα και βιβλία. >>>

Η δήμαρχος της περιοχής Χαρούλα Ουρσουτζόγλου-Γεωργιάδη δηλώνει: "Ζητάμε από οικογένειες της Βέροιας, από επιχειρήσεις και φορείς να «υιοθετήσουν» οικογένειες απόρων και να τις ενισχύουν -στο βαθμό που μπορούν- με τρόφιμα και ρούχα. Δεν ζητάμε να δαπανούν κάποιο συγκεκριμένο ποσό. Όσο μπορεί να προσφέρει η κάθε οικογένεια. Αρκεί η δράση να μην γίνει μόνο μία φορά, αλλά να έχει μια συνέχεια"
Ενώ οι οικογένειες αυτές στηρίζονται σημαντικά από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Βέροιας και από την τράπεζα ρούχων τόσο η Δήμαρχος κα.Ουρσουτζόγλού όσο και οι ίδιοι οι πολίτες επιθυμούν να βοηθήσουν τις οικογένειες αυτές που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα βιοπορισμού,ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.
Τα στοιχεία που φέρει στο φως η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Βέροιας,καταγράφουν 420 οικογένειες απόρων "Όλες αυτές οι οικογένειες έχουν φέρει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν πως ζουν στα όρια της φτώχειας. Και ολοένα ο αριθμός αυξάνεται αφού οι καιροί είναι δύσκολο", είπε η αρμόδια αντιδήμαρχος, Βαρβάρα Σταυροπούλου.
Η πρωτοβουλία αυτή του δήμου Βέροιας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ανθρώπους αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.