Για… ξεσαμάρωτους κάνει λόγο, στο προφίλ του, στο Facebook  ο δημοσιογράφος Γιώργος Αδάμ. Με αφορμή τα όσα είπε στη ΝΕΤ, ο τέως σύμβουλος του… τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, περί επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους, έγραψε: >>>

 

“Άκουγα (με προσοχή) τα όσα έλεγε σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση, ο τέως σύμβουλος, σε οικονομικά θέματα, του τ. πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου(Γ. Γλυνός, το όνομα του συμβούλου). Παρομοίασε τη χώρα μας, με "χώρα του... "υπαρκτού σοσιαλισμού", η οποία έχει καταρρεύσει".

Κι όταν ρωτήθηκε για το αν θα είχε καλύτερα αποτελέσματα μια διαπραγμάτευση, τραύλισε δικαιολογίες, όπως "από μια διαπραγμάτευση, δεν μπορείς να αποκλείεις τα χειρότερα".

Γιατί να αποκλείονται τα καλύτερα; Το χείριστον είναι η επιλογή, να πηγαίνεις ως "αμνός επι σφαγήν" και να λες ότι "αυτό είναι μονόδρομος".

Δεν ξέρατε ότι είναι (ανθρωπο)σφαγείο, το ΔΝΤ;

Εσείς, που τώρα μ. τ. Ασφ. (παρακαλώ, διαβάζετε μετά την Ανθρωπο-σφαγή), κάνετε λόγο για "ευρωζώνη, ευρώ, Ευρωπαϊκή Ένωση" γιατί φέρατε το "λύκο" -ΔΝΤ στη χώρα και στην Ευρωζώνη; Παραβλέψατε (συνειδητά;), εκείνο που λένε για "Δούρειο Ίππο", ή για ...γάϊδαρο ή για ...(Δούρειο) μούλαρο;

Ξεσαμάρωτοι... ε, ξεσαμάρωτοι”.